Item gefilterd op datum: september 2021

Weet jij als geen ander hoe je mensen moet verder helpen? 
Zoek je een job waarin contact met mensen en people skills centraal staan? 

Dan is onze vacature voor een onthaalbediende misschien wel iets voor jou!

De politiezone zoekt een onthaalmedewerker (studieniveau secundair onderwijs) voor het onthaal in het hoofdcommissariaat te Vilvoorde (gelegen in de Zennelaan 76).

De vacature werd gepubliceerd op de website van jobpol  met referentiecode P 6066 N 21 06. 

Download hier alvast het sollicitatieformulier en volg de instructies vermeld op het formulier om je kandidatuur in te dienen.

Gepubliceerd in Nieuws
vrijdag, 24 september 2021 07:24

PZ VIMA verwelkomt het BIN Peutie !

BIN staat voor “buurtinformatienetwerk”, een gestructureerd samenwerkingsverband tussen buurtbewoners en de lokale politie om het veiligheidsgevoel bij de inwoners te vergroten. De leden worden aangespoord om verdachte zaken te melden bij de politie. Wanneer zo een melding binnen komt, kan de politie beslissen om de andere aangesloten leden van het netwerk eveneens te contacteren via SMS om de waakzaamheid te verhogen. Gisterenavond werd op het stadhuis in Vilvoorde het BIN-charter voor de oprichting van het BIN-Peutie plechtig ondertekend door de burgemeester, de korpschef van de politiezone en de BIN-coördinatoren.

Gepubliceerd in Nieuws
donderdag, 23 september 2021 12:32

BIN Peutie

Gepubliceerd in Doorverwijzingen

De politiezone VIMA is op zoek naar een nieuwe medewerker niveau B voor het logistiek secretariaat. Als secreteriaatsmedewerker zal je mee verantwoordelijk zijn voor het beheer van de voertuigen en combi's, de uitrusting van onze operationele medewerkers en opvolging van defecten aan gebouwen en het matieraal.
Deze functie betreft een statutaire burgerfunctie waarvoor een bachelordiploma vereist is. De selectiemodaliteiten en toelatingsvoorwaarden kan je nalezen op de website van Jobpol

Benieuwd naar je takenpakket? Wil je weten hoe je je kandidatuur moet indienen? Klik op "Lees meer".

Gepubliceerd in Nieuws