Item gefilterd op datum: juli 2021

woensdag, 28 juli 2021 09:12

De politie rekruteert in Vlaams-Brabant!

De politie speelt verschillende rollen in onze samenleving en ze zijn allemaal even essentieel. We zijn daarom voortdurend op zoek naar collega’s met de meest gevarieerde achtergrond. We hebben niet enkel behoefte aan politieambtenaren (van agent tot commissaris), maar ook aan ondersteunend burgerpersoneel zoals informatici, boekhouders, dokters, technici en andere specialisten. 

Daarom organiseert de politieschool PIVO deze zomer verschillende digitale infosessies. Op deze infosessies kom je meer te weten over het werk als politieman of politievrouw. Onze collega's staan je te woord en beantwoorden je vragen. Ze leggen je haarfijn uit hoe hun dagtaak eruit ziet en tot slot geven je meer informatie over de cognitieve- en sportproeven die je moet afleggen om toegelaten te worden tot de opleiding. 

Heb je interesse in een job bij de politie? Of wil je meer te weten komen over de carrièremogelijkheden? Schrijf je dan in op één van de infosessies van het PIVO, en wie weet ... misschien start jij in december 2021 al met je opleiding tot politieman of -vrouw!

Klik hier voor meer informatie.

 

Gepubliceerd in Nieuws